Façades of The Hague #129

Southern entrance and exit of a tunnel (Koningstunnel), Rijnstraat.

The tunnel was opened in 2000 and runs along Centraal Station (Central Railway Station).

It was built as part of a solution against traffic jams in and around the small but crowded city centre and around the railway station.

It has been renovated in 2019, two years after these pictures were made.

It won’t be the end of the story though, as the whole area will be changed completely over the next few years.

In the mean time the iconic flower stall Henkie’s Hoekie (Harry’s Corner) is still going strong with romantic travellers.

© Villa Next Door 2021

All pictures were taken in March 2017.

Bertus Pieters

Façades of The Hague from #72 onwards: https://villanextdoor2.wordpress.com/category/facades-of-the-hague/

Façades of The Hague #1 – 71: https://villanextdoor.wordpress.com/category/facades-of-the-hague/

VILLA NEXT DOOR IS NOT RESPONSIBLE FOR ANY ADVERTISING ON THIS PAGE!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.